Stuga vid Åsnen

Åsnen
En mycket fin stuga i det vackra Åsnenområdet uthyres. Sjön Åsnen är en mycket viktig fågelsjö som är skyddad enligt den internationella våtmarkskonventionen. Utmärkta förutsättningar finns för skådning av fiskgjuse, havsörn, storlom, trana och mycket mer, särskilt i anslutning till Husebymaden och Bjurkärr som ligger nära. Stugans trädgård är dessutom omgiven av urskogsliknande bokskog där olika typer av ugglor och hackspettar ofta kan ses.
 
En båt ingår i hyran, med vilken man kan nå Åsnens övärld, och häckande fiskgjusar kan skådas direkt från bryggan. Cykelleden Åsnen Runt ligger bara några hundra meter från stugan.
 

Inuti stugan finner du en välbevarad och vacker interiör, tillsammans med moderna bekvämligheter som TV och DVD-spelare. Modern spis, kyl och frys, disk- och tvättmaskin samt en fräsch och luktfri mulltoalett finns. Duschkapacitet finns för en hel familj genom en stor varmvattenberedare.
 

Totalt finns 6 sängar och en bäddsoffa. 2 större sängar i separat sovrum, 4 sängar i våningssäng, samt en bäddsoffa i vardagsrummet.
 
Stugan hyrs ut veckovis (3800 kr/vecka lågsäsong) eller för en helg (1200 kr). Kan nås med tåg och därefter buss, men bussar går inte på söndagar. Kontakta Marie-Louise på tvetaryd@gmail.com. För fler bilder, omdömen från tidigare gäster, video och lediga veckor, klicka på följande länk: http://www.stugknuten.com/stuga.asp?stugid=9786&r=Mycket+fint+torp+n%26%23228%3Bra+sj%26%23246%3B